CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 November 2011

Sepah-sepah

Gambar-gambar dibawah ini dirakam oleh Adeef Feizal


Ini jagung. Jagung adalah feveret anak2 bujang saya.


Jagung2 itu dah bersepah dalam kereta Mummy.. tssssssskk!



Adeef cuba nak cari bukti siapa yang buat onar disebalik jagung yang tumpah bersepah itu. Kelihatan kaki suspek didalam gambar ini.



Haaaaa...ni la suspek itu. Adeef berjaya membuktikan bukan dia yang buat onar. Budak kecik ni memang super double lasak dari abang dia.. haihhh!



05 October 2011

Wordless Wednesday - Total lost @ JCard Day

Shopping for @who2da little one :)

21 September 2011

Wordless Wednesday - Serius sedih

Subcribed this movie thru Astro First last week. Serius sedih gile. Robek hatiku uhh..!

pix source from Astro

16 September 2011

Baru nak tepek gamba raya 2011

Maleh nak type. Tengok gamba je laa..



ni Adeef di pagi raya selepas kejadian itu. Masa ni dlm kereta nak balik Kuala Pilah jumpa Abah.



My family - senget2 gamba.. puas ejas.


tengok laki aku..tengok! tengok!



with my loves one..




Selamat Hari Raya! Mari ler dtg rumah kami. Ada kuih raya yang tak bukak lagi nih.. :p..




07 September 2011

Wordless Wednesday - My New Baby :)

pasnih boleh donlod citer otomen adeef banyak2 :)

06 September 2011

Hari Raya 2011

Tahun ni kami tak bergambar raya pon. Sebab ade insiden di pagi raya. Adeef dengan terernye telah membakar mercun bola sendiri dan terlepas di kaki lalu melecur di kaki kanannye. Sudahnye dia pakai baju tido sampai petang raya.. tskkk! Tapi ade hikmahnye. Atok2 semua kasik duit raya double.. :p


Aku pon tak beraya kemane.. lepas sembahyang raya, pegi kubur arwah Mak, lepas tu ke Kuala Pilah beraya ngan Abah.. jem kat bukit putus ya ampoonnn.. balik pilah terus ke rumah mak mentua kat Dengkil. Nasib baik la perjalanan tak jauh dari satu tempat ke satu tempat. Seksanye aku dok dalam kereta dgn budak dua orang tu..adoiila.. yang sorg dah cedera kat kaki, yang sorang nak memanjat je keje.. lotihh..!


Raya ke-3 balik umah Paroi.. baru dapat berkumpul semua adik beradik (tahun ni diorg semua raya belah in law). Baru aku dpt merasa beraya. Baru dpt bergambar bagai..



My family


keterangan gamba: Ni gamba raya ke-3. Pakai camphone PakNgah je sbb camera mahal Maklang tgh setting nak amik gamba ramai2. Ni sebelom gi beraya rumah TokLang. Adeef ngan Emir pakai baju PakNgah sponsor :)



My luvly sista.
From left: Hani (adik ipar), Aku dan Emir, Akin (adik), Uda (adik)

17 August 2011

Wordless Wednesday - Raya Mode On!



sudah membilang hari..hoyehh..hoyehh!