CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 November 2007

First Day To Work With Maternity Dress

Hahaha.. mmg dah niat dlm hati airtu.. masuk je 2nd trimester, mummy nak gi keje pakai maternity dress yg mummy dah collect dari aritu lagi.. Pagi2 lagi dah bangun nih, excited nak gi keje pakai baju peknen.
So, on this Monday morning, mummy dah cantik2 pakai jubah kaler pic. Baju keje mummy yg dah sendat2 tu mummy dah packed simpan bwh katil. My bee senyum sengih2 je tgk mummy pakai pelik.. At least my perut dah nampak kembung skit ok..

Sampai jek office, everybody was looking at me and smiled. Hmm.. pelik kah? Khashogy was the first one who greet mummy
"Morning mummy.. haha" .. kelakar sgt la tu!

Yg penting mummy feel so comfortable skrg. No need to adjust my zip kalo duduk lama2 and Mummy can walk freely without cover2 my belly.

Excuse me.. I'm carrying most important person tau!

1 melayan:

farah

heehee.. memula mmg lah mcm excited pakai maternity cloths, nt bila dah asik ulang baju yg sama setiap minggu.. seriusss bosan yg amat. rasa cepat2 lah bersalin nak pakai balik baju2 yg lain.