CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 December 2007

Balik Kampung

Last weekend Mummy and Babah balik Seremban to attend Unty Lind (mummy's fren) nye weding. Meriah sgt.. Mummy jupe balik semua member2 zaman sekolah dulu. Jumpe Unty Julia, Unty Farah, Unty Zalifah, Uncle Zaid, Uncle Naem, and ramai lagi.. Semua suprise coz mummy dah jadi 'mak buyong'.. ngeee :p

Lepas weding mummy, babah and wan balik ke kg Rembau jupe Nyang.. Wan anjang, Tok anjang and Mak su Dayah pun ada kat kampung. Wan Anjang pon supprise tgk perot mummy dah kembong.. excited sgt dia.. coz mummy ingat lagi a month before mummy confirm pregnant, Wan Anjang ade ckp insyaAllah mummy akan pregnant x lama lagi.. Alhamdullilah, tak sampai sebulan wan Anjang ckp camtu, Mummy terima berita gembira itu.. weeeeeeee~

As usual, kalo dah jupe sanak sedara, Mummy akan makan tak ingat dunia. Kuih pau kacang, jagung rebus, masak lemak ikan parang, sambal ikan sembilang, etc.. Tapi kesian kat babah coz dia tak enjoy sgt makan. Babah baru nak tumbuh gigi bongsu and he out of mood all the day.. haha!

1 melayan:

pocet

lame x balik kampung...
rindunye kat uwan nye rendang + masak lemak cili padi.