CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 August 2008

Gift From PACNET

Entry kali ni atas request dari officemate Mummy soh letak gamba Adeef dgn hadiah yg dia dpt dari ofis Mummy (PACNET). Thank you so much! Adeef loves it!!
And thanks to all yg kasi Adeef hadiah.. Adeef byk dpt hadiah and $$$... mummy sukaaaa sgt! ehee~~ RM yang Adeef dapat Mummy dah belikan insurans utk dia. Semua tu utk kepentingan Adeef di masa hadapan.. :)

yey!! dpt buggy baru

Adeef sukaaa sgt!

1st try.. tegak je badan dia.. kekeke

ngantukk dah.. tido dlm buggy pon syok nih :p

6 melayan:

micro cap stocks

its good to know about it? where did you get that information?

mamababahworld

patutlah manyak ngat layout lately..eehehehe..

nnurintan

salam..

masa nak naik flight tu stroller lipat letak tepi tangga flight tu nnt diorg akan angkat naik atas..sama gak bila nak turun flight nnt diorg akan letakkan balik tepi tangga flight :)

fida al-razzaque

mmm...risolah..berat naik mendadak nih..sebulan sampai 5kg..uwwwaaaaa....esok kena gi klinik buat test minum air gula..skg berat fida dah 70kg...berat baby n kedudukan baby pon okeh...ader petua ker nak turunkan berat.??

eiNa a.K.a Mrs.tHeMint

hi.. ur baby so cute lorr..excited jek die duduk dlm car seat..

nazuha

nnurintan,
thanks for ur advise.. :)

fida,
takpe la naik. wat nak turun2kan berat. nati lepas pantang diet la..

eina,
baby awak pon kiut jugak.. :)