CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 February 2009

Hureyy.. pegi holiday!!

AirAsia buat promo free seat lagi. Mummy amik kesempatan ni nak pegi holiday dgn kadar yg murah dan berpatutan. Kali ni destinasi kami ke Kuching, Sarawak..yeyy!!
Walaupon lambat lagi, Mummy dah survey2 hotel mane yg best, tempat mane nak makan best, mane nak bejalan2 best, mane nak shoping best.. This will be Adeef's first time naik flight and Babah's first time pegi Sarawak.

Mintak-mintak la jadi pegi. Kalo mende plan mesti selalu tak jadi.. benci je! Kalo tak jadi jugak kali ni, sila refund double+triple ye Babah..!