CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 September 2009

When Adeef met new cousin

Semalam kami pergi melawat my new niece Qaireen Sofea kat Bangi. Soo..cute! baikk je dia tido lepas dpt nenen. Sekali dua tgk Sofea mcm muka kakak dia Sarah.
Adeef mcm biasa la. Bukan dia heran sgt pon dgn baby ni. Yang dia tau lari2, panjat2 tangga, turun naik katil, gurau dgn Sarah & Umar, makan, dan poo-poo.. Yer...dia kalo gi umah org mesti buat projek punye.

Qaireen Sofea bt Faizin
08 Sept 2009
2.7kg
Kajang Medical Center
**pic coutersy from Along's blog. Aunty Zuha lupaaaa nak kuar camera amik gamba dia**

Balik dari rumah Along kami terooss ke Serdang, rumah PakNgah Emi. Sajer kumpul adik beradik buka pose dan merasa masakan adik ipar baru.. tihihi. Letih sungguh arini. Bukan letih puasa, tp letih kejar Adeef sane sini. Macamane la raye nanti nih..

p/s: Raya preparation 90% siap. Cuma kasut Adeef je belom beli. Rase mcm mls nak beli. Bukan nak gi mane pon pakai kasut. Dia lagi selesa pakai kasut cap buaya dia tu.

2 melayan:

~nannoor

tasneem pun xde kasut raya
bukan pakai sangat
pakai ajelah kasut apa yg ada tuu

lina_sarah75

haaa raya baru ni pon adeef ukk ukk (poo poo?) kan..,patutla muka tak sng duduk je dia hihi, adeef adeef,.lasak sungguh!