CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 November 2009

100 days to go

Tadi try buat due date ticker.. skaliii... makk.. 100 days to go!! OMG.. cepatnye masa berlalu. Mummy tak prepare apa2 pun untuk Adik lagi nih.

Tetiba stress.

Ikutkan masa Adeef dulu time cenggini dah siap dah segala baju2, accesories, semua la. Kesiannn.. Adik. Ok, next week Mummy heret Babah pegi shopping barang Adik yeh. Actually tak banyak mende pon nak prepare. Just nak beli selai dua baju untuk new born and kelengkapan2 harian Adik je.

Print checklist.. done!

Malam semalam discuss dgn Babah nama yang sesuai untuk Adik. Nama Adeef dulu Mummy dapat dlm mimpi. Kali ni tak mimpi apa2 nama lagik. Tapi dah list down dah nama2 yang best. Babah still nak stay kan 'Feizal' as a second name. Tu pon kalo boy yang keluar .. *ceh..cehh.. still menaruh harapan nak dpt girl tu*.

Any suggestion?

2 melayan:

Anonymous

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

kinna

sy dh bli bj2 utk adik zulfa..cuma beg utk ke hospital je lom packing lg..pdhal dh 38weeks..anytime je dr skrg! takutttttt!!!