CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 March 2010

Update..update

wah...makin busy macam beranak 10 nih..

Hari ni genap Emir sebulan. Weekend ni kene gi checkup dan cucuk untuk sebulan. Wekend ni jugak kami akan bwk Emir balik rumah kami di Kota Damansara.. hoyehh..hoyeh..

Emir's development

- dah nampak orang.. mata melilau je kalo orang lalu kat sebelah.
- dah dengar orang panggil dia. Kalau abang Adeef jerit or melalak.. dia pon cebik skali.
- menyusu ikut mood. kadang dia request sejam skali kadang 2 jam skali. kalo ngantok sgt.. tido direct 4 jam.. heaven jap Mummy.
- kalo nangis terus gear 5. takde ek-ek-ek dah.
- suka kalo tgk dia sengih sorang2 time tido.
- tak sabar nak tau berapa berat Emir sekarang.

Adeef punye perangai

- sgt dengki kalo Mummy nenenkan adik. Dia bleh picit2 pastu tekan2 nenen Mummy. kalo kite marah, laju je tangan dia lepuk kepala adik
- sangat sensitip. Mummy jegil mata sket dah nanges mcm kene pukul. Merebeh2 airmata. sedih sgt ler tu.
- sejak Mummy dalam pantang ni, dia paling happy kalo ade org dtg rumah. Kesian.. boring main sorang2. Pastu kalo org tu nak balik, dia dulu keluar nak ikut balik..
- kurang makan. risau sangat. tapi kalo Babah / Atuk bwk makan kat luar..kemain selera.
- sayang adik dia. kalo ckp nak bagi kat org, cepat2 dia tarik tangan Mummy soh amik adik. tau plakk sayangg..
- time mood ok, dia sayang cium2 adik.. tiba mood hangen dia abis adik kene cekau..

Tantrum Adeef kadang-kandang betul2 menguji kesabaran saya. Kadang tu kesian tgk dia asek kene marah je. Harap2 abis pantang nanti, everything back to normal and undercontrol.. huhu.

1 month old

hehe...

priceless..

10 melayan:

yangyuyu

cute2nya gambar bersama2 tak sabar plak nak beranak..haha

HooDa

tomey nye anak buah maklang

im - mamababahworld

Emir macam muka siapa ek...?

Anonymous

hi

i am trying to insert a [url=http://www.getapoll.com/]pol[/url]l intro this forum and i can't add the code from the page to this forum.
Is there a tutorial so i can add a poll?
i wan't to make a financial poll to know which services are better to apply payday loans or [url=http://www.usainstantpayday.com/]bad credit loans[/url]

thanks
gashWeesque

Elyn

cute nyer tgk adik badik camni!!

Anonymous

Exceptional site!

Nearly everyone needs to obtain insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These days it is easier than ever to obtain free insurance quotes from various
companies in order to find the foremost deal. You can also learn how to save
lots of money in free gasoline when you get your insurance cost quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Free insurance quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://freeinsurancequoteshq.com/home/compare-house-insurance-for-free.html]Compare house insurance[/url]

http://www.weddingringsforever.com/

Anonymous

anti depressent drugs effexoronline pharmacy uk nolvadex

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online in 24 hours[/url]

Anonymous

Hello,

can anyone tell me which is the best counter strike guide ? :)...i found this one :

http://www.downloadzdb.com/Counter_Strike_Best_Guide

What do you believe wind up to it ?

Thanx in advance

Sorry for my bad english :s

kinna

zulfa dl pon asyik pukul kepala adik dia je..pantang leka!
neway, slmt berpantang..
p/s: bb sebulan tak kena cucuk lg kot..sy dl pon p klinik gak..depa soh dtg ms bb 2bln..

Anonymous

http://www.cafb29b24.org/docs/buyativan/#92780 ativan gel dosage - ativan withdrawal length