CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 April 2010

Kronologi Hari Jadi

6.20am - Bangun pagi (Alhamdulillah, syukur Ya Allah. Aku diberi peluang untuk hidup sehingga ke hari jadi ku pada hari ini).. and no wishes from Bee..tskk..tskk. Dia sebok citer pasal bola Liverpool menang pagi tadi..T__T

6.30am - Mandi, solat Subuh, kemas beg anak2, sediakan sarapan, bersiap untuk pergi kerja

7.35am - Hantar Adeef dan Emir ke rumah nenek.

7.50am - Bergerak ke ofis. Harini Bee hantar. Dalam kereta masih lagi cerita bola.

8.20am - Sampai di ofis. Masa nak turun kereta, Bee wish Happy Birthday with a kiss. Akhirnyee..ingat dia lupa..tihihi.

8.30am - Start kerja. Ramai gak hantar sms wish Happy Birthday. Kat fesbuk pon ramai gak wish. Thankss all!

12pm - Lunchie.. sebelum turun lunch, Amyra sent me a beautiful strawberry cake and birthday present (Strawberries hand and body moisturizing cream from Victoria's Secret Garden). Thank you babe! The cake is super duper sedap.. and the moisturizer is super duper wangi.
- Memula nak lunch kat foodcourt je, pastu tah mane2 la budak2 ni bawak saya sampai ke Garden. Rupanye ade serpraissss.. We had our Birthday lunch at PapaRich and surpraised me with a cute birthday cake. Nasib aku bleh cantas kad kedit.. dlm purse ade doploh hengget je ni dek oii.

1pm - back to ofis.. and another surprise.. a bouquet of daisy from beloved husband. Bile masa dia oder delivery. Patotla dia buat tak gheti je pagi tadi.. Thanks Bee.. bunga daisy itu secomel awak :p

6pm - Off to home. Bee jemput balik. Dalam kereta pok-pek-pok-pek cerita pasal apa yg berlaku tadi.

7pm - amik my kids kat rumah nenek

8pm - lepas solat maghrib, layan Adeef main kaler2, sambil lipat kain dan tidurkan Emir. Dalam hati masih mengharap Bee ajak pegi dinner kat luar..nan hadoo..tskk tskk.

9pm - Bee keluar pegi bank katanya. Dalam hati masih berbunga kot2 dia bwk balik kek secret recipe ke, kek baskin robin ke.

10pm - Bee back home.. bawak balik..jeng..jeng..jeng.. mee goreng mamak! mane kekkkkk??? Takpe la bee...janji perut kenyanggg. Yahh..my Birthday Dinner is mee gorang mamak.. Alhamdulillah..

10.30pm - Samarinda time.. and I adore you Amrannn...mak rembess! hikhikkk.

11.00pm - Off to bed...Bee again kiss me and wish Happy Birthday (tiada apa2 berlaku sebelum itu yerr..jgn berpikiran notty. saya masih 'berpuasa').

ZzZZZZZzzz.. sekian cerita di hari jadi saya.

Alhamdulillah syukur Ya Allah.. semoga aku diberi peluang untuk terus menyambut Hari Jadi ku pada tahun2 yang akan datang bersama anak2 dan suami tercinta..

pic credit to Myra and Man's fesbuk. my camera xleh transfer plak gambarnye..

4 melayan:

yangyuyu

wah bestnya...hmmm...masih puasa lg? nak tunggu 100 hari eh..hehe

im - mamababahworld

hahaha..lawak jer baca entry nih..bestla romantik toi..walaupon mee goreng..hehehe

Kaseh NazLieza

holloh3....cute nyer cake tuh...nk sket...

p/s : inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax..lawati

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

lina faiz

romamntik jugak danny tu rupannya haha..
tepekllaa gambar daisiesss...nak tgk...