CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 April 2010

Legend Water Chalet PD


Bulan lepas, semasa Mummy baruuu je abes pantang, Babah bwk kami sekeluarga pergi bercuti di Port Dickson. Kami tinggal di Legend Water Chalet.

Legend Water Chalet sangattt cantik dan bestt. See..terapong2 diatas air.

Kami pergi bersama-sama dengan Pakngah dan Makngah, Maklang Uda..

Pak Cu, selaku cameraman tak rasmi

dan Atok ngan Wan tiada dlm gamba.


Pelbagai aktiviti boleh dibuat disini. Boleh tengok air laut dari dalam bilik



Sampai tertonggeng2 Adeef ngan babah kira ikan lalu lalang..

Mandi swimming pool...


main kat playland..

dan mandi kat bathtub..

uuppsss!!

Kami rasa happy dan enjoy sangattt..

Adik Emir pon begituu..

Babah..nanti kite ke sini lagi yerr :) :) :)

4 melayan:

lin

waa teringin nk gi sini..blye thn kan rate dia?

Elyn

i pun teringin nak pi sini lai. tp nk try yg water homes pulak!!

yangyuyu

ooh tgk air laut ke tuh...:P

bestnya...lepas pantang bleh je terus jlan2 eh

lina faiz

wah macam menarik lah,,boleh la ajak abg faiz pegi ni tak tau lak pd ada tempat menarikk camni..huhu