CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 July 2010

Adeef TV Schedule


Adeef TV Schedule (Saturday and Sunday)

9.00am - Ultraman 8 Brothers
10.00am - Ultraman Cosmos epi.1&2
11.00am - Barney and Friend (Playing at Park) - ni sbb dia dah boring tgk ultraman
12.00pm - Lunch / Nap time
3.00pm - Ultraman Max
4.00pm - Ultraman Dyia
5.30pm - Upin & Ipin - yg ni baru channel TV betul punye
7.00pm - Sinchan
7.30pm - Doraemon
8.00pm - UltramanCosmos epi.4&5
9.00pm - Ultraman Max... tengok sampai tidooo..

Tiap-tiap weekend mesti takde can nak tengok TV..dok ulanggg je la Ultraman dia tu.. Kalo aku jupe ultraman ni depan2, memang aku tampar laju-laju.. haizzz!

kau memang nak nak kene lempang ngan aku kan??

7 melayan:

yangyuyu

durrani takde hobi pelik cenggini...hehe

ok ape, senang skit dia layan tv..tak le mengacau

Elyn

hihihi we all mmg banned ultramen ni!!!

This is ....

haha.. lawak la.. my baby belum tahu lagi ni..

apa kata disable channel.. remote astro ada feature tu rasanya.. nanti bila bukak and takde display apa2, cakaplah tv rosak.. hehehe..

h0ney

Adeef dia x kesah... kalu dia nk! dia nak gak! kena layan permintaan dia! kalu tidak dia mengamukkk!!

mariaariffbaby.com

huhuhuhuhuhu..
mmg die hard fan otromen la dia!
nasib baik mummy dia tak fire itu tv!

atoyis

sama la kita nampak gayanya

FYHA

hahahahahahahah!!! comel! pasni tunggu emir tahu tgk tv, jgn gaduh sudah..