CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 August 2010

Update yang sebulan sekali

Kan betul aku ckp... aku akan update sebulan sekali je lepas ni.. hehe.

Sekarang aku adalah:

- super busy ngan keje2 kat ofis. Alhamdulillah, rezeki murah. Bila dah murah rezeki, kene la keje lebih rajin sikit.

- lagi busy kalo kat rumah. Yang sorang tu dah terer bercakap.. asik cakaaapppp je tak henti2. Macam2 soalan keluar dari mulut dia... kalo dia nak start bertanye tu ayat dia mesti "mummy..nape ye....". Adik pulak baru baik demam+batuk. Aritu batuk to da maxx.. aku tak tahan terus bwk spital kene nebulizer. First time anak aku kene neb. Adeef dulu batuk terok pon x penah amik neb. Kesian adik..

- baru baik demam + batuk juga. Teruk sikit kali ni. Down jugak la ebm aku. Kat opis pun pam ikut dan. Kadang tak pam langsung. Huwaaa...takleh jadi nih.

- tak sabar nak raya. Macam budak-budak kan..? hehe.. Ye la, semua dah stendby. Tinggal langsir je tak beli lagi. Tu pon sbb bajet dah lari. Tunggu gaji ujung bulan ni baru nak beli langsir. Langsir rumah aku dah ghupa langsir umah hantu.. koyak sana sini. Sedih.

- nak tukar carpet juga. Carpet yang kat hall rumah aku dah kepam gilos. Hari-hari mesti ade benda tumpah atas tu. MESTI. Tak susu dia, vitagen dia.. tak pon remah2 nasik dia.. tak pon air oyen dia.. letih aku.
Okla.. aku xde idea nak blog apa. nati ade cerita aku letak dlm blog. Meh layan gamba latest kami :)

My family.. pot-luck @ Razman's house. Kami empat beranak yang bulat-bulat :)

Dengan jelitawan Pacnet

Dah lama tak bergamba berdua.. trademark baru Bee.. BOTAK. Dia ckp kalau dah takde rambut tu, buat cara takde rambut.. :)

Kesayanganku.. kau tengok apa dalam mulut Adeef. kaki otomen yang terbelah 2!

I love you both muchieee!

3 melayan:

Elyn

takpe la asal berupdet dpt gak tgk adeef ngan adiknyer!!

yangyuyu

cantiknya background baru, nampak sgt ceria..

adeef pun nampak sgt hensem tapi dah mengecil

adik pulak makin cute dan bulatt..hehe

Anonymous

Incredible blog I loved reading your information

[url=http://partyopedia.com]party supplies[/url]