CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 May 2008

Marie Digby show

Last wednesday me teman bee pegi tgk show fav artist dia Marie Digby (Pronounced Mar-ee-ay Digby, not Marie Digby) @ One Utama New Wing. Ramai banget org.. Famous jugak dia ni eh? ke sbb free show? Saya pon tatau nape my hubby crazy sgt dgn dia nih. Dia nih mcm ala2 Jewel la.. (prevly my hubby crazy kat Jewel), but she prettier than Jewel. Mmg sgt cantik dan comel.
testing her gitar tong
Sampai2 tuh, tah sape tah yg buat show.. layan je la. About 9pm gitu, muncul la si Marie ni dgn gitar tong dia tuh. Not bad la suara dia. Dia nih famous sbb nyanyi lagu Umbrella (Rihanna) with her own style in youtube.

she gorgeous!

Yang saya nih, dok la terjengket2 nak tgk Marie ni nyanyi. Lupe plak awak tu mak buyung.. kekeke.. And I was look around tgk kot2 ade geng mak buyung lain ke yg layan show ni.. takde okeh! We all tak tunggu show habis coz i dah komplen sakit pinggang.. aaa.. tu la.. bwk lagi mak buyung gi tgk show cemnih.. eheeeee.. :P

nih.. preggy woman yg tak sedar diri tgh sarat :p

Anyway, we really enjoyed the show and before balik we had The Original Auntie Anne's Pretzel with caramel dip and Old Fashion Lemonade as our snack.

thiihihii...

1 melayan:

Elyn

enjoy jer dulu... sakit2 tu lupekan dulu... bile dh balik umah br ngadu apa yg sakit hahahahha