CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 August 2008

Holiday story

Last 2 weeks kami sekeluarga pegi jalan2 ke Kuantan. Main agenda nak attend Mummy's fren nye wedding. Sambil2 tu bwk Adeef jenjalan tempat org. Sib baik dia behave masa jalan jauh. Masa pegi, dia just meragam time nak nyusu and mengantok je. Masa balik ke KL, dia tido sepanjang jalan. Good boy.. :)
Kat Kuantan, Adeef first time masuk swimming pool. Happy gile dapat main air. Sampai kecut2 tangan. Bila Mummy angkat dia, dia boleh melalak tamo naik. Haihss.. sudahnye Babah bwk dia main air kat bath tub je.


Last week pulak, kami ke Johor Bahru, kenduri kahwin Makcu Ujie. Ni first time Adeef jumpa sedara mara side Mummy. Seronok gile dapat kumpul ramai2. Adeef got new name "Debot".. sempena ke'debot'an pipi ngan badan dia tuh. Kat JB pun Adeef behave sgt. Time nyusu and tidur semua on time. Dia enjoy main ngan second cuzzie dia ie Kak Intan, Kak Aisyah, and Kak Tasneem. Cuma dia extra penat coz cuaca panas then ramai org pas-pas dukung dia. Sib baik dia cool jek. Cuma sekali sekala dia ngaruk sbb rimas ngan bunyi bising and ramai org.

Hari ni Mummy amik half day. Adeef tak beberapa sihat lepas kene jab kelmarin. Badan dia dedar je. So, kene monitor sebelum dia demam.

3 melayan:

fida al-razzaque

caya la adeef nih...baru 2bulan..badan..kusss semangat..geramnyer..cam nak geget pipi dia...hehehe..baby aper? kalo blue theme tuh rasernyer baby aper? yaaa..!! itu lah jawapannya..

PuteriSatu

salam kenall... dah berapa bulan ni ye....semangat...

Nazuha

fida,
wah baby boy kah? weehoo! adeef ade geng :)

puterisatu,
baru 3 bulan.. mummy babah dia semangat.. anak pon semangat ler :P