CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 August 2008

Huwaaaaa~~

This is my conversation between me and hubby on last Friday @ 6.45pm (baru blk keje)

Hubby: yang penat tak?
Me: tak lah.. nape?
Hubby: nak bgtau satu mende nih..
Me: (dup..dap..dup..dap) amende??
Hubby: tadi Mila (Adeef's babysitter) bgtau dia tak larat nak jaga budak lagi.. dia nak jaga sampai end of this month je..
Me: WHATTTTT?????

lagik seminggu nih.. mane nak cari bbsitter dlm mase terdekat nih.. H*r*m J*d*h betoii.. bukan nak bgtau awal2.. grrrrrrrrrrrrrr!~~~

me rase nak nangis..
me rase nak berenti keje..
me rase nak cekik org..
me tak tau nak rase ape lagi dah..
huwaaaaaaaaa~~

3 melayan:

yana

salam..

so macam mana? dah ada org ganti ke?

Nazuha

yana,
saya anta kat nursery bwh umah tu je dulu buat sementara ni. kalo ada contact bbsiter yg ok pls pm me keh..

marsha

susah jugak ye kalau baby sitter buat hal macam ni.. anak i mak yg jaga, pernah satu hari tu dia demam tak boleh jaga pada masa yg sama ada keje urgent kat ofis takleh cuti.. pergh! sangat kelam kabut.. huhu