CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 March 2009

Hot Air Balloon Fiesta, Putrajaya

Last weekend kami ke Putrajaya utk menyaksikan acara yg julung2 kalinya di adakan di Malaysia. Cuaca sgt panas terik...sampai muka Adeef mengelupas. Orang raaammaaii sgtt. We went there with Farah's family. Mmg acara ni sesuai utk family rasanye.
Even acara start agak lambat, kami tetap setia menunggu. Makan-makan..minum-minum dulu baruu laa nampak diorg pasang the balloons. Waaahh.. besaaarrrnye. Sangat teruja. Adeef pon excited.
Adeef keep looking at the sky. Melanguttt je sambil bye-bye the balloons. Mulut dia tak renti2 membebel..tangan dok gapai2 konon nak tangkap the balloons.

Overall, kami puas hati dpt saksikan sendiri Hot Air Balloons ni. Mintak-mintak next year diorang buat lagi so we can try the ride :)

Balik dari Putrajaya kami singgah rumah Tok Mama. Turun kereta Adeef melangutt keep looking at the sky and bye-bye.. Apa kes?

3 melayan:

Elyn

rugi x blk umah mak tgk hot ballon ni!!!! chium tuk adeef!!!

eiNa

ehehe.. sampai umah pun duk melangut lagi ek adeef..nnt kalau ada thn depan bleh naik plak kannn..kan... bwk saya sama tau..

Aira

yaNadzuL

salam kenal..dari danish n batrisyia..

wah jelesnya adeef naik ketapi..