CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 March 2009

Yiippiiee..Yiippiiee.. yeeaayy!!

video

Adeef can walk in many steps now. Dah tak ketaq2 lutuit lagi dah. Dah habis round satu rumah dah.. And babah.. dont forget the Cr*cs sandal for Adeef's reward.. *smile*

video

See.. kelakar tgk dia angkat dua2 tangan bagi nak balance badan bila jalan. Babah ckp mcm bear A&W =)

9 melayan:

Elyn

OMG cute nyer die terkedek2 jln...... x sabar plak nk tgk wafiq gitu!!!! caya la adeef!!!

eiNa

wah... congratss adeef... Aira baru duk lepas2 tangan jek.. tu oun xsmpai 5saat.. ni yang tak sabar nk cepat2 jalan nih..

BabyIbu

tahniahh adeef..adeef menduduki carta teratas sekarang..Ammar pn baru boleh berdiri2 je..jalan belum lagi..ajar tatih pn tak nak..

BabyIbu

tahniahh adeef..adeef menduduki carta teratas sekarang..Ammar pn baru boleh berdiri2 je..jalan belum lagi..ajar tatih pn tak nak..

Nazuha

Elyn, kalo budak ajar naik walker mmg cepat jalan. nati Wafiq mesti cepat gak.

Eina, Baby girl kalo dah dpt kaki lagi cute.. bleh pakai skirt pendek jalan kedek2 =)

Yana, nati Ammar dah jalan bleh lumbe jalan kaki ngan Adeef =)

h0ney

adeef dah pandai jalan... pasnie habeh la umah kak jue.. hehehhe

kak jue ada tag jawab yek kalu ada masa ;)

Marsha~

seronoknyaaaaaaaa.. mcm mana dia boleh berjalan ye.. qila dah sebulan lebih pandai diri dan sket2 lepas tangan, tapi tak jugak jalan2.. seronoknyeeeeeeeee...

yangyuyu

bear can walk..

DYLA

eee cutenya adeef jalan. cepat la dia pndai jalan. terer lak tu, laju je. tak de gaya nak jatuh pun. sungguh konfiden!