CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 October 2009

Kiddie Car

Kalo pergi shopping complex, pilihan kami antara 2 samaada Ikano Shopping Center or One Utama New Wing. Ni sbb dua2 tempat ni ada service Kiddie Car yg boleh mendiamkan Adeef dari membuas ke sana sini.

Adeef menjadi baik di dalam Kiddie Car

Selalunya kami akan ke Ikano for window shopping. Sini best sbb byk tempat makan best and convenience. Kalo babah nak ke MPH then barula kami pegi ke One Utama New Wing.

Adeef berasa selesa dan bergaya bila memandu Kiddie Car

Adeef kalo dapat naik Kiddie Car ni, dia otometik akan behave. Dia dok perasan dia yg bwk kereta tu agaknye. Service dia pon ok. Murah pon murah. U only have to pay RM2/hour and RM20 as a deposit. Pastu usungg la mane nak pegi pon. Nak namenye Adeef duduk dlm stroller mmg xde laaa... Kalo bwk stroller dia, belum sempat kene ikat dia dah memanjat.

Oh..dia cuba melambai-lambai kepada awek-aweks yg lalu sebelah

Bila dah letak Adeef dlm Kiddie Car, baru la best Mummy nak mencuci mata.. ngehh..ngehh :p

Bapa pon boleh bergaya sama menolak Kiddie Car

Jangan lupa untuk mencuba ya kawan-kawan. Penat dah promote nih

4 melayan:

Elyn

nak try la this week sebab dulu wafiq tak pandai lagik duk lam tu heheheh

~nannoor

hahahhahaha
kitorg x penah try lagik benda alah ni
sbbnya nak kuar gi shoping mall pun boleh kire dgn jari.
hahahaha
(kesian anak aku karang takut pegi shoping mall kang)

yangyuyu

hhe..nak cuba gak la

lina faiz

hahaha gambar paling last tu cute..gaya rambut ada sikit cam danny masa kecik :D