CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 December 2009

A quick update

Whoahh.. sangat busy di hujung2 tahun. Dah tu tiap2 Jumaat cuti plus kene habiskan cuti. Mmg gaji bute je bulan doblas nih.. hehehe.

Lagi beberapa hari nak ke Tahun Baru 2010. Maknanye, lagi sebulan je saya kene bekerja. Hujung bulan January dah start amik cuti maternity. Wahh.. sgt tak sabar nak beranakk.. :p Aritu last checkup doktor ckp baby dah engaged. Doktor ckp saya salah kira. Aitt.. rasenye betul je saya kire. Mmg Adik tak sabar nak keluar agaknye. Ye la, asek kene lanyak ngan Abang je perut Mummy nih..

Bulan doblas nih byk kenduri kawen. Mmg tiap2 minggu saya gantung periuk.. makan freeee! Tu belum kire besday party kawan2 Adeef. Mmg kene makan puas2 sebelum beranak nampaknye.. Semalam teringin nak makan steambot. Any suggestion tempat steambot yang best2 tak? Make sure baby-friendly restaurant sbb dah dpt bayangkan Adeef mesti akan berlari-lari sane sini. Kadang2 kalo makan kat luar, kami terpaksa makan bergilir2 sbb nak kejar dia punye pasal.

Ok la, tak reti nak update apa lagi. Gamba byk nak tayang tapi batt low plak. Nati la..

Salam Maal Hijrah, Merry Christmas and Happy New Year :)

1 melayan:

Messy

kakju, flaming steamboat dkt bandar sunway. mkn buffet. murah. RM20.90 + 5% tax. pilihan pon banyak. tapi pack. kena book and agak sempit.

another one steamboat buffet dekat mrr2 tmn melati yg dkt old town+petronas ade mcd tuh. name restoren, sabak steamboat. mahal sikit. rm28-30 cmtu. pilihan x banyak. air lain harga. tp bestnya bole grill. luas jugak. tu tak sure kena book x tak. takot ramai org je.